Krátké zprávy

Zobrazeno 1 až 10 z celkem 41 článků.
SK JUVENIS PŘIBYSLAV

Rozhovor s trenérem Martinem Ležákem

Shlédněte či poslechněte si podcastový rozhovor s trenérem Martinem Ležákem nejen o jeho florbalových začátcích a jeho zaměstnání učitele.

SK JUVENIS PŘIBYSLAV

Domácí zápasy mužů 6. 1.

Muži odehrají své dva "domácí" zápasy v sobotu 6. 1. v Novém Městě na Moravě. Od 9:00 přivítají Hippos C a od 14:00 Dačice B.

SK JUVENIS PŘIBYSLAV

Mladší žákyně ZŠ Přibyslav stříbrné na krajském kole

Mladší žákyně ZŠ Přibyslav získaly na krajském kole ve florbale školních týmů v Pelhřimově 2.místo. V týmu bylo několik hráček z Juvenisu. Děvčatům blahopřejeme a přejeme mnoho dalších úspěchů.

SK JUVENIS PŘIBYSLAV

Domácí turnaj přípravky 19.11.2023

Přijměte pozvání na domácí turnaj přípravky, který se odehraje v neděli 19. listopadu v přibyslavské sportovní hale.

SK JUVENIS PŘIBYSLAV

Přibyslaváček - historicky první turnaj pro mateřské školy

V pátek 10. 11. 2023 proběhl historicky první ročník turnaje pro mateřské školy - Přibyslaváčku. Dopoledne plné florbalu, her a hlavně zábavy si užily děti z mateřských školek ve sportovní hale v Přibyslavi

SK JUVENIS PŘIBYSLAV

Turnaj o Pohár Posázaví

Ve sportovní hale u Základní školy ve Světlé n. Sázavou v sobotu 30.9. 2023 to opět řinčelo florbalovymi holemi a skandováním fanoušků. Ano, již třetí ročník turnaje o Pohár Posázaví se vydařil.

SK JUVENIS PŘIBYSLAV

Pohár Posázaví v sobotu 30.9.

V sobotu 30. 9. 2023 se ve Světlé nad Sázavou uskuteční již 3. ročník Poháru Posázaví. Na turnaj tentokrát pojedeme společně vlakem. Sraz v 7:25 na nádraží v Přibyslavi, odjezd vlaku 7:43.