Krátké zprávy

Zobrazeno 21 až 30 z celkem 41 článků.
SK JUVENIS PŘIBYSLAV

Domácí turnaje mládeže v březnu

Zveme všechny na domácí turnaje mládeže. V sobotu 4.3. od 9:00 se koná v přibyslavské hale turnaj přípravky. Ve stejný den hrají dorostenci v Hlinsku. V neděli 12.3. se pak na domácí palubovce představí i elévové. Přijďte podpořit naše mladé sportovce!

SK JUVENIS PŘIBYSLAV

Otevřené tréninky pro muže

SK JUVENIS otevírá pro zájemce páteční mužské tréninky (18:30 - 20:00). Přijít mohou začátečníci či muži / junioři, kteří chodí hrát s jinými partami. Účast na těchto trénincích není podmíněná vstupem do klubu. Tímto zveme florbalové nadšence na tréninky mužů!

SK JUVENIS PŘIBYSLAV

SKVĚLÉ !!! Děvčata postupují v Čeps cupu do republikového finále!

Děvčata ZŠ Přibyslav si nadělila pod stromeček předčasný vánoční dárek. Podařilo se jim vyhrát krajské kolo Čeps cupu se skórem 40:2 a zaslouženě si vybojovala postup do REPUBLIKOVÉHO finále! Sestava školního týmu byla převážně tvořena našimi hráčky. Ti reprezentovali nejen svoji školu, ale i město a náš klub. JUVENIS tak bude mít díky děvčatům své zástupkyně mezi 16 nejlepšími školními dívčími mládežnickými týmy v ČR.

SK JUVENIS PŘIBYSLAV

Chlapci a děvčata ZŠ Přibyslav v krajských kolech ČEPS cupu

Oba školní týmy ZŠ Přibyslav postoupily do krajského kola republikového turnaje ČEPS cup. Držme našim mladým sportovcům palce, děti reprezentují nejen svoji školu, ale též náš klub. Děvčata sehrají turnaj krajského kola v úterý 20. 12. 2022 v Měříně, chlapci pak 10. 1. 2023 v Jihlavě.

SK JUVENIS PŘIBYSLAV

Chlapci ZŠ Přibyslav postupují v ČEPS cupu do krajského kola

Chlapci ZŠ Přibyslav navázali na výkon děvčat a též postoupili do krajského finále turnaje ČEPS cup. SK JUVENIS měl ve školním týmu 6 svých hráčů. Gratulujeme jim k tomuto úspěchu. Na odkaze naleznete výsledky turnaje.

SK JUVENIS PŘIBYSLAV

Děvčata ZŠ Přibyslav vyhrála okresní kolo ČEPS cupu!

Děvčata ZŠ Přibyslav vyhrála okresní kolo ČEPS cupu a postupují do krajského finále! Školní tým byl převážně tvořen z našich hráček. Děvčatům gratulujeme a přejeme jim mnoho zdaru v dalším kole. Na odkazu naleznete přesné výsledky okresního kola.

SK JUVENIS PŘIBYSLAV

Předávání Cen města Přibyslav

V pátek 14.října od 19:00 v kulturním domě v Přibyslavi budou slavnostně předávány Ceny města Přibyslav. Laureátem Ceny je pan Bohuslav Loubek, dlouholetý předseda našeho klubu. Přijďte ocenit jeho mnohaletou práci pro SK JUVENIS svojí účastí na této akci.